Doppelherz Vitamin C + cink Direkt Depo vrećice A20

14,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Dodatak prehrani koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Opis

Doppelherz Vitamin C 500 + Cink DIREKT DEPO su ugodnog voćnog okusa, a osigurava potrebne hranjive tvari, koje doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Moderan oblik za brzu i direktnu primjenu: mikro granule. Sitne granule se mogu uzimati u bilo koje doba dana i na bilo kojem mjestu, bez upotrebe tekućine. Takav oblik je idealan za putovanja ili kod poteškoća prilikom uzimanja tableta. Iz sitnih perlica granulata sa „DEPO efektom“ se satima postepeno otpušta 500 mg vitamina C i time omogućava, kroz male „porcije“, cjelodnevnu i kontinuiranu opskrbljenost organizma ovim vitaminom.

Vitamin C i Cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sistema kao i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Način primjene:

Dnevno uzeti sadržaj jedne vrećice. Mikrogranule izravno sipati na jezik, polako pustiti da se sadržaj istopi zatim progutati.

Upozorenja:

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Ne preporučuje se djeci ispod 12 godina i osobama koje imaju poremećenu funkciju bubrega.

Sadržaj (1 vrećica):

500 mg vitamina C, 5mg Cinka.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.