DERMEDIC SUNBRELLA ZAŠTITNA KREMA ZA LICE ZA DJECU SPF50+ 50ml

24,90 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
Učinkovita zaštita od štetnog UVA i UVB zračenja – formula sadrži poseban kompleks mineralnih filtera – sigurnih za delikatnu bebinu kožu – koji na površini kože formiraju zaštitni film koji štiti od UV zračenja.

Krema sadrži inovativni aktivni sastojak zvan Aqua-proVita D3, a koji je preteča vitamina D3. Pod uticajem UV zračenja pretvara se u vitamin D3, te posljedično, umiruje iritacije, podržava funkcije barijere kože i ciklus biološke obnove epiderme.
Proizvod ima prirodnu mliječnu boju i ostavlja vidljiv sloj na koži, olakšavajući ravnomjernu primjenu. Mlijeko umiruje iritacije i smiruje kožu – Alantoin i D-Pantenol umiruju kožu, smanjuju peckanje i olakšavaju zarastanje iritirane epiderme.

 

Opis

Preporučeno za:

zaštitu osjetljive kože lica i tijela, djece i novorođenčadi od prvog mjeseca života, od UVA i UVB zračenja tokom izlaganja suncu.

Uputstvo za upotrebu:

Ravnomjerno nanijeti na kožu lica i tijela najmanje 15 minuta prije izlaganja suncu. Primjenu ponoviti često, posebno nakon kontakta sa vodom. Pogodno za djecu i novorođenčad od prvog mjeseca života. Čuvajte novorođenčad i djecu od direktne sunčeve svjetlosti.

HIPOALERGENO SA TERMALNOM VODOM

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.