Clearblue PLUS Test za dokazivanje trudnoće

12,30 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Rezultati u roku od 1 minute! Test Clearblue Plus za utvrđivanje trudnoće osmišljen je kako bi pružio najjednostavnije iskustvo testiranja na trudnoću, uz pouzdanost koju očekujete od testa Clearblue – a rezultati su dostupni u roku od 1 minute.

Pouzdanost veća od 99 % – Od dana vaše očekivane mjesečnice.

Ergonomski oblik – 
Jednostavan za rukovanje i iznimno higijenski zbog dulje, zakrivljene drške.

50% širi vrh – Širi vrh koji mijenja boju čini uzimanje uzorka jednostavnijim i mijenja boju iz bijele u ružičastu kako bi vam pokazao da ste uzorak uzeli ispravno.

Možete se testirati 5 dana ranije – Toliko osjetljiv da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice.

Jasni rezultati plus (+) ili minus (-) – Rezultate plus (+) i minus (-) jednostavno je očitati, a rezultati su dostupni u roku od 1 minute.

Rezultat „Trudnoća“ može se pojaviti u roku od 1 minute ako se testirate nakon dana vaše izostale mjesečnice. Pričekajte 3 minute kako biste potvrdili rezultat „Nije trudnoća“. ** Možete ga upotrebljavati 5 dana prije vaše izostale mjesečnice (što je 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice).

Ako se testirate ranije i dobijete rezultat „Nije trudnoća“, razina hormona trudnoće može još uvijek biti dovoljno niska kako bi se otkrila. Trebate se ponovo testirati na dan očekivane mjesečnice.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.