BOROVITI Ljekoviti pripravak u obliku meda

7,30 KM21,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Ljekoviti pripravak od bora u obliku meda učinkovito pomaže kod bolova, bronhitisa i astme.

U prevenciji i liječenju raznih zdravstvenih tegoba, ali i poboljšanju općeg stanja organizma vrlo često se oslanjamo na pomoć iz prirode. Borove iglice sadrže ljekovita eterična ulja te se često koriste u prevenciji bolesti dišnih organa, kao što su kašalj, promuklost, lakši oblici bronhitisa.

Iglice bora prepune su vitamina, njegova smola pomaže u liječenju reumatizma, a pupoljci su blagotvorni za grlo zbog čega se često koriste u prevenciji bolesti dišnih organa. Osim što borove iglice imaju ljekovita svojstva, sirup će s lakoćom popiti i djeca koja inače odbijaju sirupe za ublažavanje kašlja.

Boroviti je pripravak od meda i borovih iglica i liječi kašalj i plućne tegobe. Borove iglice prikupljene su na obroncima prekrasnog Blidinja, a porodica Mandić već 40 godina njeguje tradiciju proizvodnje ovoga lijeka. Ovaj čudotvorni pripravak, proizvod je dugotrajnog i iscrpnog rada gospođe Ljube Mandić i njenog unuka Daria, koji svoja ljeta od djetinjstva provode na planini, proučavajući i prikupljajući ljekovito bilje.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Dodatne informacije

Pakiranje (mL)

106 mL, 314 mL, 720 mL