ALLGA SAN MOBIL GEL 100ML

14,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Allga San Mobil gel primjenjuje se kod mišićne napetosti. Opušta mišiće pružajući ugodan osjećaj hlađenja te blagotvorno njegujući kožu.

Opis

Allga San Mobil gel primjenjuje se za opuštajuću masažu vrata, leđa i nogu. Masažom nakon napornog radnog dana ili sporta fizičko stanje se poboljšava, umorni mišići postaju opušteni.

– blagotvorno njeguje kožu
– ugodan osjećaj hlađenja
– kod mišićne napetosti
– sadrži eterična ulja planinskog bora, ekstrakt arnike, kamfor, mentol, vitamin E

Bol je signal upozorenja tijelu da nas zaštiti. Bol u leđima i zglobovima pojavljuje se u svakodnevnom životu pa je pokretljivost ograničena i nepovoljno utječe na cijeli organizam.
Opustite mišiće uz djelotvornu masažu sa Allga San Mobil gelom za masažu mišića i zglobova kod upale mišića i ukočenosti. Ukoliko Allga San Mobil gel redovito primjenjujete direktim utrljavanjem smanjuje se mišićna napetost. Sadrži izvorno eterično ulje planinskog bora, ekstrakt arnike, kamfor, mentol, vitamin E. Opušta mišiće i njeguje kožu.

  • osigurana dosljedna kvaliteta
  • inovativna kombinacija tradicionalnih i modernih sastojaka
  • dermatološki dokazana kompatibilnost na koži

Način primjene
Više puta dnevno nanijeti gel trljanjem ili masiranjem na napete mišiće i leđa. Brzo se upija i ne masti. Ne koristiti za vlažne obloge. Izbjegavati dodir s očima i sluznicom, ne nanositi na oštećenu kožu.

Pakovanje
100ml

Upozorenje
Ne koristiti za dojenčad i čuvati van dohvata djece.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.