Novo u ponudi: CeraVe – isprobajte proizvode kultnoga američkog brenda za njegu kože

16. ožujka 2021.
Cerave

CeraVe je kompanija osnovana 2005. godine u suradnji s dermatolozima. Primijetili su da razna kožna oboljenja kao što su akne, ekcemi, psorijaza i suha koža imaju jednu zajedničku stvar, a to je narušena kožna barijera.

CeraVe nudi cjelovitu liniju proizvoda za njegu kože koji sadrže tri esencijalna ceramida. Ceramidi su uklopljeni u revolucionarnu formulaciju koja osigurava dostatnu isporuku ovih tvari u kožu i pomaže koži vratiti prirodnu zaštitnu barijeru.

Što su ceramidi?

Ceramidi su lipidne molekule koje formiraju prirodnu kožnu barijeru, a čine čak 50% sastava kože. Zdrava kožna barijera omogućava da se zadrži vlažnost kože, a onečišćenja drži izvan nje. Ceramidi se laički mogu objasniti kao „ljepilo“ koje drži stanice epiderme zajedno, što osigurava intaktnu i zdravu kožnu barijeru.

CeraVe je napravio jedinstvenu mješavinu ceramida, identičnu onima koji se nalaze u koži.

Pažljivo su odabrani od strane dermatologa kako bi obnovili prirodnu barijeru kože.

Tehnologija

Uspon CeraVe u svijetu dermatokozmetike bila je formulacija ceramida identičnih onima koji se nalaze u koži te uklopljenih s MultiVesicular Emulsion (MVE) tehnologijom.

Patentirana MVE tehnologija omogućava postupno otpuštanje CeraVe formule obogaćene s tri esencijalna ceramida tijekom duljega vremenskog razdoblja.

Sve linije proizvoda CeraVe linije imaju navedene ceramide s MVE tehnologijom.

MVE je „sfera“ s nizom slojeva, koji se postupno razgrađuju te otpuštaju sastojke duboko u kožu. Proizvod će osigurati hidrataciju kože tijekom cijelog dana, nakon samo jedne primjene.

Pogledajte našu preporuku za njegu dehidrirane kože: klikni ovdje

Ova formulacija pomaže nadomjestiti postojeće ceramide u Vašoj koži, oživljava suhu kožu tako što smanjuje gubitak vlage, povećava hidrataciju i pomaže u obnavljanju kožne barijere!

Njega kože koju preporučuju dermatolozi

CeraVe je broj jedan brend za njegu kože preporučen od strane dermatologa. CeraVe Vam može pomoći sa širokom linijom proizvoda, bilo da Vam trebaju proizvodi za osjetljivu, masnu, normalnu i mješovitu kožu, kožu podložnu aknama ili trebate umirujuću hidratantnu kremu za bebu, imate specifične probleme s kožom, poput ekcema ili psorijaze, ili samo želite hidratantni serum ili kremu protiv starenja.

Klikni ovdje i pogledaj kompletnu ponudu CeraVe proizvoda.

Podijeli s prijateljima