Bambo Nature – eko pelene za bebe

15. ožujka 2021.
Bambo Nature pelene

O Bambo Nature

Više od 40 godina proizvode Bambo Nature razvija i proizvodi Abena, obiteljska tvrtka sa sjedištem u Danskoj. Razvijaju i proizvode ekološke pelene i proizvode za njegu beba za obitelji širom svijeta.

Bambo Nature pelene prve su dječje pelene na svijetu koje su dobile cijenjeni Nordic Swan Ecolabel certifikat.

Danas Bambo Nature linija proizvoda za njegu beba uključuje ne samo jednokratne pelene, gaćice i vlažne maramice, već i proizvode za njegu kože koji su sigurni za bebu, ali i za ostatak obitelji.

Obećanje Bambo Nature

Svaki proizvod Bambo Nature je dizajniran da pruži udobnost i sigurnost koju pruža upotreba kvalitetnih sastojaka i materijala. Što je najvažnije, njihovi proizvodi pokazali su se jednako snažnima i učinkovitima koliko su sigurni i održivi. Proizvodi za njegu koje su stvorili, dobili su najvišu razinu akreditacija, nagrada i okolišnih certifikata na svijetu. Vjeruju da odabir sigurnih, nježnih i ekološki prihvatljivih dječjih proizvoda ne bi trebao značiti ugrožavanje učinkovitosti. Nastavljaju s istraživanjem i inovacijama kako bi premašili svoje ciljeve – i Vaša očekivanja.

Sastojci

U proizvodnji Bambo Nature pelena koriste se provjereni sastojci koji garantiraju nježnost i sigurnost za bebu. To znači da Bambo Nature pelene ne sadrže parabene, parfeme, boje ili druge štetne konzervanse, kao i da bebina koža neće osjetiti nikakve posljedice nošenja pelena, koje su inače često primjetne, kao što su razni osipi, crvenila i slične reakcije.

Na listi sastojaka Bambo Nature pelena vidjet ćete najbolje i najtransparentnije sirovine. Ako želite znati više o sastojcima na etiketi proizvoda, njihovom porijeklu i namjeni, kliknite ovdje.

Indikator vlažnosti? Imaju i to!

Pravljenje ekološkog proizvoda koji je siguran i prirodan ne mora nužno značiti kompromitiranje efikasnosti proizvoda. Istina, teško je objediniti sve faktore, jer često sastojci koje ne želimo u proizvodu/pelenama omogućavaju vrhunske performanse.

Proizvođači su dugo radili na tome da izbirljivost u sastojcima ne utječe na kvalitetu i na to kako Bambo Nature pelene upijaju i da li propuštaju. I uspjeli su! Osim što možete biti sigurni da će odraditi dobar posao, integrirali su i indikator vlažnosti kako biste uvijek znali jesu li pelene spremne za zamjenu ili se mogu još nositi.

Zašto odabrati ekološke pelene Bambo Nature?

Bambo Nature pelene su prve pelene za jednokratnu upotrebu na svijetu koje su dobile istaknuti i važni Nordic Swan Ecolabel certifikat, a nedavno im je dodijeljen i EU Ecolabel certifikat. To znači da možete vjerovati da njihove pelene za bebe ispunjavaju najstrože međunarodne zahtjeve, zakone i propise o sigurnosti životne sredine:

  • Sirovi ili reciklirani materijali iz održivih izvora.
  • Transparentnost u lancu proizvodnje i opskrbe i standardi pravedne trgovine.
  • Sigurni materijali – bez parabena, parfema i boja.

Bez obzira na to birate li jednokratne pelene ili obično koristite višekratne pelene i po potrebi jednokratne, Bambo Nature pelene uvijek su siguran izbor.

Vodič za odabir veličine

Bambo Nature pelene i pelene-gaćice pomoći će Vašem mališanu da se osjeća ugodno, aktivno, suho i da slobodno istražuje svijet. Visokoupijajući kanalići zadržat će tečnost daleko od bebine kože, održavajući je suhom tijekom cijele noći.

Mekane bočne strane i materijali bez boja i parfema čine ih savršenim izborom čak i za najosjetljiviju kožu.

Pratite vodič za veličine kako biste pronašli pelene po savršenoj mjeri – od novorođenčadi do mališana jasličkog i predškolskog uzrasta.

Kliknite ovdje i odaberite Bambo Nature pelene za Vašu bebu.

Podijeli s prijateljima